Androgel

Een andere testo gel die je kunt gebruiken wanneer je het gehalte aan het mannelijke hormoon wat wilt verhogen in je lichaam is de androgel. In de meeste gevallen wordt androgel 50 mg aangeraden, om het meeste effect te verkrijgen. Er zijn ook testosteron boosters die minder milligram per sachet hebben, echter krijg je hierdoor ook merkbaar minder werkzame stoffen in je lichaam, zodat ook de sport prestatie uiteindelijk minder goed verhoogd kan worden.

Het kan dan ook goed zijn dat je na een aantal jaren sporten merkt dat je prestaties minder snel groter worden. Dit kan veroorzaakt worden door het gegeven dat je lichaam minder testosteron aan maakt. In dat geval kun je andro gel kopen om het aanmaken van het hormoon weer wat te stimuleren. Hierdoor zal je al snel merken dat je uithoudingsvermogen groter wordt, ook verkrijg je op die manier extra spierkracht in je spieren. Dit houdt dus in dat je niet alleen langer kunt trainen, maar ook de trainingen explosiever en intensiever kunt maken. Hierdoor behaal je dus dubbel zoveel resultaat uit de zelfde trainingen dan je eerst deed. Doordat er voldoende werkzame stoffen in de testo creme 50 mg zitten kun je deze gel dan ook niet alleen gebruiken om spiermassa op te bouwen. Zo zal je bijvoorbeeld ook al snel merken dat je libido stijgt, erectie problemen verdwijnen en ook het buikvet sneller wordt verbrand. Ook dit is allemaal te danken aan het feit dat er meer mannelijke hormonen in je lichaam zitten.

Je gebruikt de androgel door de inhoud van één sachet op je huid te smeren. Hierbij is het van belang om iedere keer een andere plaats op je lichaam te gebruiken, om zo irritatie aan de huid te voorkomen. Je kunt er onder andere voor kiezen om de testosteron gel op je buik, bovenarmen of schouders aan te brengen. Door te variëren zorg je er voor dat de huid niet geïrriteerd raakt. Daarnaast is het het beste om de androgel ’s ochtends op je lichaam aan te brengen. De werkzame stoffen hebben dan namelijk nog de gehele dag om je lichaam binnen te dringen.

Een ander groot voordeel van andro-gel 150 mg is dat je precies de juiste dosering aan werkzame stoffen binnen krijgt. Dit komt doordat de androgel 50 mg sachets precies over de juiste verhoudingen beschikken. Dit maakt het gebruiken van gel nog eens extra veilig, omdat je hierdoor veel minder risico op bijwerkingen loopt.

Bronnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 × 1 =