Wanneer kun je testosteron pillen kopen?

samenstelling testosterone

Veel sporters ervaren een daling in hun testosteron pijl na langdurige en intensieve trainingen. Je lichaam bouwt van nature weer testosteron op, waardoor het pijl weer enigszins wordt hersteld. Echter kun je dit proces ook beïnvloeden en versnellen door het gebruik van synthetische hormonen. Waar moet je hierbij precies op letten en is dit geschikt voor iedereen?

Allereerst zijn er verschillende soorten testosteron pillen op de markt verkrijgbaar. Daarbij wordt onder andere verschil gemaakt in werking en effectiviteit. Daarnaast zijn sommige androgenen meer gericht op het verbranden van vet en zijn andere pillen weer meer gemaakt om te helpen bij het opbouwen van spiermassa.

De verschillende merken en soorten

De eerste soort van reeks testosteron pillen is Probolan 50. Het slikken van deze pil moet resulteren tot wel 400% meer testosteron in je lichaam dan voorheen. Een andere bekende pil is Metadrol. Deze pil verhoogt eveneens het  gehalte in je lichaam en richt zich daarbij op het opbouwen van spiermassa. Daarnaast wordt de opbouw van spiermassa versneld en worden je spieren sterker. Ook is Metadrol handig voor na de training, omdat onder invloed van deze pil spierpijn wordt tegengegaan.

Een andere variant onder de testosteron pillen is GH Balance. Dit middel heeft een iets andere werking ten opzichte van de vorige twee varianten. Dit komt omdat GH Balance zich meer richt op het verbranden van vet. Dit wordt gestimuleerd door het versnellen van de eiwitsynthese en het transport van aminozuren in je lichaam. Dit maakt dat je sneller vet gaat verbranden. Dit is een duidelijk andere werking dan die van andere testo capsules. Ben jij zo ver dat jij testosteron wilt kopen dat kan hier.

De werking van testosteron

Testosteron pillen slik je voornamelijk om meer testosterone in je lichaam te krijgen. Van nature maak je dit hormoon al aan in je lichaam, mannen meer dan vrouwen. Maar tijdens het trainen verbruik je veel van dit hormoon. Om een hoge intensiteit langer vol te kunnen houden heb je daarom een hogere testosteron spiegel nodig. Daarnaast zorgt een hogere spiegel ervoor dat je meer spiermassa opbouwt. Ook dit beïnvloed je op een positieve manier door het innemen van pillen.

 

testo verhogende capsules

Het gebruik

Het innemen van testo boosters is een relatief veilige manier om meer testosteron in je lichaam te krijgen. Zeker in vergelijking met andere manieren om het testosterone peil in je lichaam te verhogen zijn anabole pillen het meest effectief ten opzichte van het risico. Zo is het aanbrengen van een pleister of gel op je lichaam de veiligste methode, echter is het effect hiervan zeer gering. Het injecteren van steroide direct in je lichaam is daarentegen het meest effectief, echter zitten hier risico’s aan verbonden en wil ook niet iedereen met naalden in zichzelf prikken. Dit maakt de testosteron pillen tot het beste alternatief die voor iedereen bereikbaar is en toch op de beste manier effect geeft. Ten slotte wordt aangeraden om de testeron supplementen in te nemen tijdens de maaltijd of vlak na de maaltijd. Dit zorgt er voor dat de werkende stoffen in de pillen beter en sneller in het lichaam worden opgenomen, wat de werking en effectiviteit vergroot.

Bijwerkingen

Het gebruik van testo pillen kan enkele bijwerkingen met zich mee brengen. Doordat je de testosteron spiegel in je lichaam verhoogt vertoon je dus ook meer kenmerken die typisch bij testosteron horen. Zo wordt bij vrouwen de stem in de meeste gevallen iets zwaarder en kunnen zij ook last krijgen van baardgroei. Mannen daarentegen maken meer kans om prostaatklachten en hebben vaak last van het kleiner worden van de teelballen. Daarnaast kan de ontlasting ook iets vetter worden, evenals de huid bij zowel mannen als vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
54 ⁄ 27 =